Fueled by

Nordic thinking

  • INO är resultatet av ett nordiskt forskningsprojekt lett av professor Erney Mattsson och är en ny innovativ dryck rik på källor till nitrat, vilket kan omvandlas till kväveoxid i kroppen.
  • Kväveoxid vidgar blodkärlen och spelar en avgörande roll i att förbättra blodflödet och syreleveransen i kroppen.
  • INO är dessutom oemotståndligt god med en läskande smak av apelsin och grönt te.

VAD SÄGER FORSKNING OM KVÄVEOXID?

ENERGIPRODUKTION

Kväveoxid ökar blodflödet till arbetande muskler och ger dem mer syre. Kväveoxid gör också energiproduktionen mer effektiv i muskeln.

ÖKAT BLODFLÖDE

Kväveoxid ökar kognitiv prestanda genom att öka blodflödet i hjärnan under mentala uppgifter och har skyddande effekter i hjärnan. Långvarig ökad nivå av kväveoxidnivå har visat sig minska risken för kognitiv nedgång och demens.

ÖKAD SYRESÄTTNING

Vakenhet är kopplad till ett förbättrat blodflöde i hjärnan och kognitiva funktion. Det håller din hjärna väl syresatt, vilket gör att ditt sinne är klart och vaket för alla uppgifter som kan komma under dagen.

INO PROPPFULL AV NITRAT - MEN HELT FRI FRÅN...

Socker

Självklart är INO helt fri från socker.

Kalorier

INO innehåller inga kalorier.

GMO

Endast naturliga råvaror.

Koffein

Vad skall man med koffein till?

VÅRA AMBASSADÖRER

Lisa Ring

Coach inom träning & hälsa, löperska och swimrunner

"Jag är utbildad biolog och är mycket intresserad av forskning. Kväveoxid har flera positiva effekter för idrottsprestation och INO erbjuder en innovativ dryck som ger en härlig känsla i kroppen varje dag."

Moa Rosén

Sub-3 marathon-drömmare

"Jag är en multisportare som övergått mer och mer till löpning. INO hjälper mig att boosta de där sista procenten som behövs för att prestera på max under såväl träning och tävling."

Mikael Gottberg

Landslagslöpare, Ultra Runner

""För mig är det viktigt att få så optimala förutsättningar som möjligt för att kunna och orka träna och tävla så hårt och mycket som jag vill. I detta är INO en viktig del för att hitta rätt fokus och orka ställa om från pass till pass.""

BOOSTA VARDAGEN
MED KVÄVEOXID

40

Timmar

Lång effektivitet

INO har full effekt två timmar efter konsumtion. Effekten av INO finns kvar i kroppen i upp till 40 timmar, alltså närmare två dygn.

6

Glas

Motsvarar 6 glas rödbetsjuice

Om du dricker ett glas INO så måste du dricka 6 glas rödbetsjuice för att få samma effekt.

30 +

Större effekt ju äldre du blir

Innehållet i INO förvandlas av din kropp naturligt till NO och ökar dess koncentration, vilket kompenserar för den åldersrelaterade nedgången av kväveoxid.

BESTÄLL INO
ALLTID FRAKTFRITT

Betala snabbt och flexibelt med Klarna 

INO levereras inom 2-4 arbetsdagar

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Kom igång!

INO 4-PACK

4-cans

159 KR

Fri frakt!

Populärast!

INO 24-PACK

ino_trag[80]

649 KR

Fri frakt!

Bäst pris!

Prenumerera

ino_trag[80]

599 KR / MÅN

24 st INO levererade varje månad

Ingredienser: SE: kolsyrat vatten, ruccola, spenat, ashwagandha, vetegräs, surhetsreglerare (E501), C-vitamin, surhetsgörare (äppelsyra), smaksättningsmedel, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k), färgämne (betakaroten E160a), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbenzoat) NO: kullsyrevann, ruccola, spinat, ashwagandha, hvetegress, surhetsregulerende middel (E501), C-vitamin, surgjører (eplesyre), smaksstoffer, søtningsmiddel (sukralos, acesulfam-k), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat) fargestoff (betakaroten E160a).

Näringsinnehåll/Næringsinnhold:100ml% RDI*per 100ml
Energi0 kcal0%
Fett0 g0%
Kolhydrater/Karbohydrater0 g0%
Socker/Sukker0 g0%
Protein0 g0%
Vitamin C212 mg235%
Sodium/Natrium0,04 g2%
*Rekommenderat dagligt intag för en vuxen person/Anbefalt daglig inntak for en voksen person.

Rekommenderas inte för barn (+15år) eller gravida. Rekommenderad maxförbrukning: 3 burkar per dag. Rekommenderas som en del av en varierad kost och en aktiv, hälsosam livsstil. Förvaras inte över rumstemperatur.

JUST NU

20%

prova-på-rabatt

Sajna upp på Klubb INO så får du 20% rabatt på din första beställning

Ett resultat av forskning, signerad professor Erney Mattsson

INO är resultatet av ett tight samarbete mellan professor Erney Mattsson, fysiologen Vesa-Matti Tallgren, produktutvecklare och smakexperter som gör att vi kontinuerligt kan följa vetenskap, utveckla, förbättra samt begränsa antalet ingredienser i våra produkter. 

 

INO innehåller rucola och spenat, båda rika källor till nitrat, vilket kan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid vidgar blodkärlen och förbättrar din uthållighet och fysiska presentation under träning och fysisk aktivitet. Kväveoxid förbättrar blodflödet till hjärnan, vilket ökar din mentala skärpa, ditt fokus och din koncentration. Vidgade blodkärl bidrar också till sänkt blodtryck, vilket för fördelaktigt för hjärthälsan. Kväveoxid innebär med andra ord långsiktiga fördelar för såväl energi, fysisk presentation, hjärthälsa, mental skärpa som återhämtning. Kväveoxid är en fundamental komponent i kroppens naturliga fysiologi och dess potens är känd sedan många år. Kväveoxid fick Nobelpriset i medicin 1998. 

 

Upplev skillnaden själv. Vi är övertygade om att du inte kommer att ångra dig, så pass att du får pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.