Vill du bli ambassadör för marknadens nya utmanare?

Nu söker vi på INO passionerade och dedikerade ambassadörer för att representera vårt varumärke inom träningsvärlden. Vi söker specifikt dig som är personlig tränare eller idrottare på hög nivå inom någon uthållighetssport. Du skall brinna för träning och hälsa.

Som ambassadör för INO kommer du att representera vårt varumärke på ett professionellt och entusiastiskt sätt. Du kommer att få tillgång till våra senaste produkter samt möjligheten att delta i våra evenemang och samarbeten.

gym-girl

Lisa Ring

Coach inom träning & hälsa, löperska och swimrunner

"Jag är utbildad biolog och är mycket intresserad av forskning. Kväveoxid har flera positiva effekter för idrottsprestation och INO erbjuder en innovativ dryck som ger en härlig känsla i kroppen varje dag."

Moa Rosén

Sub-3 marathon-drömmare

"Jag är en multisportare som övergått mer och mer till löpning. INO hjälper mig att boosta de där sista procenten som behövs för att prestera på max under såväl träning och tävling."

Mikael Gottberg

Landslagslöpare, Ultra Runner

""För mig är det viktigt att få så optimala förutsättningar som möjligt för att kunna och orka träna och tävla så hårt och mycket som jag vill. I detta är INO en viktig del för att hitta rätt fokus och orka ställa om från pass till pass.""

Johan Knutsson

Ägare av Improve

” Ino gör den stora skillnaden på min träning, återhämtning och sömn. Med Ino så är åldern bara en siffra, nu kan jag träna som när jag var yngre. ”

Una Finnman

Swimcoach

"För mig var det viktigt att hitta en dryck som kunde ge mig en naturlig boost till mina simträningar men också när jag coachar från kanten. Och det har jag verkligen gjort med INO!"

Fitness,,Sport,,People,,Exercising,And,Lifestyle,Concept,-,Couple,Running

Är du personlig tränare eller idrottare på hög nivå?

För att vara en lämplig ambassadör för INO bör du ha minst 2500 följare på dina sociala medier, och vara aktiv på minst en av följande plattformar: Instagram, YouTube eller TikTok. Vi söker personer som är engagerade i sina följares hälsa och fitness, och som kan visa upp våra produkter på ett autentiskt och inspirerande sätt.

Som ambassadör för INO får du inte bara tillgång till våra produkter utan du kommer även att ha möjlighet att påverka vårt varumärke genom dina åsikter och din feedback. Då vi är nya på marknaden är vi superintresserade av att höra vad våra ambassadörer tycker och vill ha från oss.

Så om du är en personlig tränare eller idrottare på hög nivå inom uthållighetssporter och älskar träning och hälsa, och har en passion för att inspirera andra, då är du den person som vi letar efter. Är du 30+ och älskar att inspirera andra genom ditt intresse för hälsa och träning så är du en person som vi letar efter.