Vill du bli ambassadör för marknadens nya utmanare?

Nu söker vi på INO passionerade och dedikerade ambassadörer för att representera vårt varumärke inom träningsvärlden. Vi söker specifikt dig som är personlig tränare eller idrottare på hög nivå inom någon uthållighetssport. Du skall brinna för träning och hälsa.

Som ambassadör för INO kommer du att representera vårt varumärke på ett professionellt och entusiastiskt sätt. Du kommer att få tillgång till våra senaste produkter samt möjligheten att delta i våra evenemang och samarbeten.

gym-girl
Fitness,,Sport,,People,,Exercising,And,Lifestyle,Concept,-,Couple,Running

Är du personlig tränare eller idrottare på hög nivå?

För att vara en lämplig ambassadör för INO bör du ha minst 2500 följare på dina sociala medier, och vara aktiv på minst en av följande plattformar: Instagram, YouTube eller TikTok. Vi söker personer som är engagerade i sina följares hälsa och fitness, och som kan visa upp våra produkter på ett autentiskt och inspirerande sätt.

Som ambassadör för INO får du inte bara tillgång till våra produkter utan du kommer även att ha möjlighet att påverka vårt varumärke genom dina åsikter och din feedback. Då vi är nya på marknaden är vi superintresserade av att höra vad våra ambassadörer tycker och vill ha från oss.

Så om du är en personlig tränare eller idrottare på hög nivå inom uthållighetssporter och älskar träning och hälsa, och har en passion för att inspirera andra, då är du den person som vi letar efter. Är du 30+ och älskar att inspirera andra genom ditt intresse för hälsa och träning så är du en person som vi letar efter.